Atropa care AB

 

Att jobba hos oss


I grunden finns våra värderingar och vår kultur som genomsyrar allt vi gör. Vi är en lärande organisation och för att utvecklas är det avgörande att vi lyssnar på våra medarbetares synpunkter, tankar och idéer. Våra medarbetares stora engagemang är det som gör skillnaden i våra kunders vardag och är det som präglar Atropa Care AB. Det är självklart för oss att ständigt utveckla och förbättra oss som arbetsgivare – våra medarbetare är det viktigaste vi har. Vår personalpolitik utgår från att våra medarbetare känner att de blir respekterade och att de tryggt kan framföra sina åsikter. Det bidrar till företagets utveckling. En gång per år har vi en tjänstekvalitetsundersökning där samtliga medarbetare ska besvara frågor om trivsel, utbildning, arbete och miljö.

 

Trygghet


Vi erbjuder assistenter trygghet och vi tillämplar marknadsmässig lön. Vi tillämpar medarbetar och lönesamtal där vi går igenom assistenternas behov och önskemål om kompetensutveckling. Som personlig assistent hos oss har du en egen kontaktperson, din kund- och assistentansvarig. Han eller hon ansvarar för din arbetsmiljö. Du ska alltid kunna känna att du kan vända dig till din kontaktperson för att diskutera din arbetssituation och för att få det stöd du behöver för att utföra ditt arbete.

 

Fyll i formuläret och klicka på skicka så kontaktar vi dig så snart vi kan.


 

Arbetsledare


Hos våra kunder finns dessutom en samordnare på plats i kundens hem. Din samordnare finns alltid nära till hands och kan svara på frågor om t ex bemanning och den dagliga planeringen. Samordnaren är den person som introducerar dig i arbetet och informerar om de normer och regler som är grundstenen i Atropa Cares verksamhet. Jourtelefon finns tillgänglig utanför kontorstid om det uppstår akuta situationer när det till exempel gäller bemanning eller annat. Du kan alltid vända dig till verksamhetschefen som ansvara för att du trivs och att du har rätt till handledning vid behov både externt och internt. Atropa Care AB är försäkrade via Länsförsäkringar.

Kontakta oss så berättar vi mer.

 

 

Våra medarbetare är vår största styrka och tillgång.